Ostatní produkty

 
95
250195250

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

  • Nakládané JALAPEŇO ve sladkokyselém nálevu s medem Novinka Kód: NJ150
    Nakládané JALAPEŇO ve sladkokyselém nálevu s medem
    Skladem (40 ks)

    Naše vypěstované Jalapeňo papričky pečlivě vybíráme a krájíme na kolečka, nakládáme do sladkokyselého nálevu z jablečného octa, který dosladíme českým medem. Tato pochoutka je určena všem milovníkům křupavých Jalapeňo.

    110g / 15 i více porcí

    Vhodné do studené i teplé kuchyně, k přímé konzumaci, do salátů, mexické kuchyně.

    Pálivost: 2 z 5 chilli papriček, lehce pálivé

    95 Kč
  • Nakládaná italská rajčata s česnekem Novinka Tip Kód: NR143
    Nakládaná italská rajčata s česnekem
    Skladem (40 ks)

    Pod italským sluncem sušená apulijská rajčata, nakládaná společně s česnekem a vinným octem z červených hroznů v extra panenském olivovém oleji je přesně to, co Vám připomene Itálii, ať jste kdekoliv. Dokonalý poměr všech použitých surovin vytvořil chuť, které podlehl nejeden gurmán.

    200g / 4-5 porcí

    Vhodné do těstovin, kuskusu, salátů, s pečivem, teplé i studené kuchyně.

    Pálivost: nepálivé

    120 Kč
  • Extra panenský olivový CHILLI olej Tip Kód: CHOL01
    Extra panenský olivový CHILLI olej
    Skladem (7 ks)

    Pokud milujete italské olivové oleje a chilli, máme pro Vás tuto skvělou kombinaci. Extra panenský olivový olej San Savino z Toskánska a naše vypěstované papričky Trinidad Scorpion Moruga, které si necháváme lyofilizovat. Lyofilizace je proces sušení ve vakuu a mrazu s tím, že si sušené chilli zachovává svou chuť a vůni, jako by bylo čerstvé. Tato kombinace vytváří skvělou chuť a Váš pokrm posune do uplně jiného rozměru.

    250ml / 50 i více porcí

    Vhodné při dochucení pokrmu na talíři jako jsou masa, zelenina, pizza, těstoviny, studená i teplá kuchyně.

    Pálivost: 3 z 5  chilli papriček, středně pálivé.

    250 Kč

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.