lyofilizované houby
Pokud je pro nás něco opravdovou revolucí v gastronomii, jsou to lyofilizované houby. Tato technologie nám umožňuje užít si houby jako by byly čerstvé i v zimě a nemusíme už přitom chodit ke dvanácti měsíčkům. Lyofilizované houby se před tepelnou úpravou nenamáčí do vody, ale rovnou přidáváme do základu nebo do vaření. Objevili jsme tak novou vůni hub, u kterých je chuť dokonce intenzivnější. Pokud má někdo problém s konzistencí hub, udělali jsme pro tyto případy i jemný houbový prach pro dochucení pokrmů.
Díky spolupráci s opravdovými odborníky z mykologického klubu, můžeme tuto lahůdku nabídnou i Vám.
8 položek celkem

Novinka
Tip
135 Kč
Ryzec smrkový z českých lesů, kterého jsme pro Vás nakrájeli na plátky tak, aby pro Vás byla příprava co nejjednodušší. Před tepelnou úpravou nenamáčet do vody, ale rovnou přidat do základu nebo do vaření. Použití: houby není...

Novinka
Tip
175 Kč
100 % lyofilizované houbové koření s neuvěřitelně intenzivním houbovým aroma je určeno pro všechny milovníky lesních hub i pro nemilovníky houbové konzistence. Je vynikajícím dochucovadlem do všech pokrmů. Obsahuje pouze jedlé...